Există şi companii care investesc în fericirea angajaţilor lor (P)

Patru din zece manageri, directori sau proprietari de companii nu reuşesc sau nu-şi dau seama dacă reuşesc să menţină un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

Şase din zece manageri, directori sau proprietari de companii spun că renunţă uneori sau chiar destul de des la timpul liber pentru business, potrivit unui sondaj online efectuat de Dynamic HR, companie de training și consultanţă în domeniul resurselor umane cu peste 700 de manageri consiliaţi în ultimii trei ani şi cursuri livrate unui număr de 3.500 de angajaţi din zeci de companii.

Având în vedere această realitate a mediului de business, Dynamic HR a demarat în urmă cu patru ani un proiect de evidenţiere a acelor companii care investesc în dezvoltarea și motivarea angajaților pentru performanță prin activități dedicate echilibrului între viața profesională și cea personală. Detalii despre conceptul proiectului sunt aici: http://work-life-balance.ro/concept/.

Gala companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor, ediţia a IV-a, este programată să aibă loc pe 26 februarie 2015, pentru prima dată în parteneriat cu grupul de comunicare V+O Communication, când vom aduce împreună top managementul companiilor și managerii de HR, care implementează proiecte ce susțin conceptul de Work-Life Balance și angajații care dau feedback legat de impactul acțiunilor pe care companiile le au în acest sens.

Obiectivul Galei este de a evidenţia companiile care dezvoltă acțiuni prin care îşi ajută angajaţii să menţină un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, premiindu-le pe cele care investesc în dezvoltarea și motivarea angajaților și care se implică în creșterea performanței lor. Categoriile de proiecte sunt descrise aici: http://work-life-balance.ro/categorii-de-proiecte/.

Pentru a înscrie un proiect, accesati acest link: http://work-life-balance.ro/ghid-de-participare/ şi urmaţi paşii descrişi acolo. Faceţi cunoscut celorlalte companii proiectele dvs de motivare a angajaţilor şi creştere a performanţei lor!

‘Ediţia din 26 februarie 2015 urmăreşte inclusiv implicarea la nivel de CEO în acest demers de premiere a celor mai frumoase proiecte de motivare a angajaţilor. Productivitatea echipei creşte odată cu gradul de fericire iar această creştere trebuie susţinută de la cel mai înalt nivel’, este de părere Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR, cu o experienţă de peste 15 ani în variate domenii ca resurse umane, publicitate şi real estate, deţinătoarea titlului de ‘Antreprenorul anului’, ediţia 2013, înmânat de către BRD Group Societe Generale, în cadrul Galei HR Club.