Examenele pentru obţinerea permisului de șofer, suspendate temporar la Bucureşti

Activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere va fi suspendată temporar la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti.

„Prefectul Municipiului București a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activități ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor București:

  • proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere
  • proba practică pentru obţinerea permisului de conducere
  • înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere
  • programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere”.

Decizia a fost luată „având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, în aplicarea art. 4 alin. (6) și alin. (7) din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile art. 275 alin. (1) din O.U.G nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare”, adaugă Prefectura Capitalei.

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în timp util.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS