Confidenţialitate

EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu s-a răzgândit. Schimbă videoclipul piesei ”Paradisio”

Mihai Trăistariu a lansat luni videoclipul piesei ”Paradisio”, pe care a anunțat că o înscrie în Selecția Națională Eurovision 2016. Ironizat online pentru calitatea clipului şi mai ales pentru erorile de montaj, Mihai Trăistariu anunţă pe Facebook că va retrage clipul şi va lansa unul nou.

“Am stat bine şi m-am gândit …
Mulţumesc celor peste 200.000 de mii (sic!) de oameni care au ascultat piesa mea şi care mi-au sugerat un alt videoclip pentru piesă. Eu ţin întotdeauna cont de preferinţele publicului şi voi face o schimbare.
CHANGE …
Videoclipului (sic!) piesei va fi refăcut!
Cu siguranţă vă va surprinde în mod plăcut.
Ceea ce mă linişteşte este că va place piesa! Iar asta mă încântă la maximum!”, a scris artistul joi dimineaţă pe pagina de Facebook.

Cu puţin peste 1000 de likeuri pe YouTube şi peste 7.000 de dislike, videoclipul lui Mihai Trăistariu, care a decis ca din acest an să se prezinte simplu Mihai, are imagini preluate din biblioteci online, pe care fanii le-au identificat rapid şi le-au adăugat drept comentarii inclusiv pe pagina artistului de Facebook, dar şi intrucţiuni regizorale care se aud pe fundal. Andrei Niculae a ascultat cu atenţie şi a descoperit că la minutul 3:40 se aude o voce care dă indicaţii (“dă-i stop“), la fel şi între 3:42-3:43 (“dă-te jos“).

În mai multe interviuri, Mihai Trăistariu a susţinut că a investit 15.000 de euro în realizarea videoclipului ”Paradisio”, declarând că este “primul clip pe care-l ador! Când o să-l vedeți, o sa va îndrăgostiți de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie”

Mihai Trăistariu a anunţat că îşi doreşte să aibă ocazia să reprezinte încă o dată România la Eurovision, după ce în 2006 melodia „Tornero”, compusă de Eduard Cîrcotă, a strâns cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision de țara noastră (172 de puncte) în 2006.