Confidenţialitate

EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu a lansat videoclipul piesei ”Paradisio”, cu care speră să reprezinte România la Eurovision – VIDEO

Mihai Trăistariu a lansat luni videoclipul piesei ”Paradisio”, pe care a anunțat că o înscrie în Selecția Națională Eurovision 2016. Trăistariu speră să aibă ocazia să reprezinte încă o dată România la Eurovision, după ce în 2006 melodia “Tornero”, compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu, a strâns cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision de țara noastră (172 de puncte).

Videoclipul începe cu o poveste în limba engleză în care Mihai Trăistariuse prezintă drept ”a great super hero of the Planet Ementi8”.

”Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador! Când o să-l vedeți, o sa va îndrăgostiți de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie”, scrie Mihai Trăistariu pe Facebook.

”Aceasta e melodia cu care vreau sa aduc României locul I la Eurovision 2016”, completează artistul.

Cele mai bune performanţe ale României la Eurovision au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) a fost “Tornero”, interpretată de Mihai Trăistariu.

Anul trecut, Voltaj a reprezentat România la Eurovision Song Contest cu piesa “De la capăt”, ocupând locul al 15-lea în finală.