Confidenţialitate

EUROVISION 2016: Lidia Isac nu merge mai departe în Finala Eurovision – VIDEO

Printre cele 10 piese calificate în Finala Eurovision după prima semifinală a concursului nu se află și cea a moldovenilor, interpretată de Lidia Isac.

Piesa „Falling stars”
nu a reușit să convingă publicul și juriul de specialitate că își găsește locul printre cele mai bune piese din competiția Eurovision 2016.

Pe pagina ei de Facebook, artista le mulțumește susținătorilor ei și face o referire la lipsa efectelor speciale din showul de pe scenă, menționând că speră că ”tehnologiile digitale performante vor fi și în Moldova noastră mică, dar încă frumoasă”.

”Prieteni, mulțumesc că ați fost parte din viața mea în această perioadă, la acest teleshow. Mersi pentru emoțiile voastre! Doresc societății moldave cât mai multă fericire și lumină în suflet. Pentru mine, personal, Eurovisionul încă nu s-a terminat. Aici, după culise, urmează multe interesante pentru viitorul meu.

PS. Mulțumiri speciale criticilor fondate sau nefondate. Datorită lor înteleg sensurile vieiții, psihologia oamenilor și devin mai zâmbitoare și mai puternică!

PS2: Cândva tehnologiile digitale performante vor fi și în Moldova noastră mică, dar încă frumoasă”, scrie Lidia Isac.