Confidenţialitate

EUROVISION 2015 – Călin Goia, la Deșteptarea: “Suntem foarte optimiști. Am fost numiți trendsetteri sociali de presa din Austria” – AUDIO

Solistul trupei Voltaj a intrat în direct prin telefon în Deșteptarea de vineri și ne-a dat vești bune. Călin Goia, care împlinește 40 de ani duminică, a spus că toată echipa României e optimistă pentru finala Eurovision 2015, care va avea loc la Viena sâmbătă, pe 23 mai:

“Suntem foarte bine, suntem optimiști, există reacții foarte bune la piesă, la mesaj. Am fost numiți trendsetteri sociali de presa din Austria. Eu sunt în formă cu vocea. Azi noapte s-a hotărât și intrarea în finală, vom fi numărul 20…ca și melodia”, le-a spus Călin Goia matinalilor Vlad Petreanu și George Zafiu. “După semifinală am tras a doua jumătate. E mai bine din toate punctele de vedere. Întotdeauna în partea a doua a spectacolului și audiența crește, și emoțiile scad. Sunt lucrurile mai așezate și publicul din sală e mai încălzit.”

Pentru că duminică va împlini 40 de ani, Călin a spus ce cadou vrea să primească – trofeul Eurovision 2015: “Aștept cadoul ăsta de la toată Europa, ca să nu stea fiecare să se gândească ce să-mi ia. Mai bine îmi dau trofeul și sunt mulțumit.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.