Confidenţialitate

EUROPE va cânta la Arenele Romane

După o serie de 10 concerte programate în Statele Unite al Americii, trupa rock de origine suedeză Europe va ajunge în România pentru a susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 iunie.

Biletele se găsesc la preţuri variabile, în funcţie de zonă, după cum urmează: VIP – 175 de lei, categoria I – 135 de lei, categoria II – 95 de lei. Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro.

Toţi cei care şi-au păstrat biletele achiziţionate pentru concertul trupei Europe din luna noiembrie, reprogramat, din cauza unor modificări ce au intervenit în planul turneului, vor beneficia de locuri în zona VIP, anunţă organizatorii.

În concert vor fi interpretate toate hiturile formaţiei Europe, precum şi melodii în primă audiţie.

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa Europe s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri care au înregistrat vânzări însemnate şi au atras după sine premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este ‘The Final Countdown’, apărut în anul 1986, vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii.

În 1992, după 10 ani de activitate, trupa Europe a decis să se destrame, iar membrii săi Joey Tempest, John Norum şi Kee Marcello au lansat albume solo. În 2000, administraţia din Stockholm i-a solicitat pentru susţinerea unui concert, iar, în octombrie 2003, trupa s-a reunit în mod oficial, lansând albumul ‘Start from the Dark’, vândut în peste 900.000 de exemplare.

Noile albume – ‘Secret Society’, ‘Last Look of Eden’ şi ‘Bag of Bones’ – , produse în ultimii ani, au adus trupa din nou în atenţia fanilor şi în concerte pe marile scene ale lumii. În 2013, Europe a marcat 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert susţinut în Suedia. În luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al 10-lea album, intitulat ‘War of Kings’, titlu ce poartă numele single-ului intrat deja în playlisturile posturilor de radio din Suedia, Franţa, Marea Britanie şi SUA.