Confidenţialitate

Europa FM trece de luni, 5 septembrie, la grila de toamnă

Europa FM trece de luni, 5 septembrie, la grila de toamnă : Andreea Esca, Moise Guran, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan, Vlad Petreanu și restul echipei vor fi din nou pe aceeași frecvență cu milioane de români.

« Va fi o toamnă ce va aprinde pasiuni electorale, o toamnă in care ne vom alege conducătorii pentru următorii patru ani », a declarat Moise Guran, jurnalist Europa FM, realizatorul emisiunii România în direct.

El a adăugat că jobul său la România în Direct «este acela de a filtra informațiile, prin dezbateri cu ascultătorii Europa FM, astfel încât să ajungem împreună la Adevăr. Fără Adevăr, nu există democrație, iar informarea corectă a alegătorilor este maximul pe care noi, jurnaliștii, il putem face pentru societate».

Dacă România în direct luptă pentru Adevăr, Avocatul Diavolului se va bate în continuare pentru Dreptate. Jurnaliștii Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu vor relua în fiecare vineri, de la ora 13 :15, dezbaterile deloc simple, dar necesare despre cele mai controversate teme ale momentului.

Și programul matinal Deșteptarea, cu George Zafiu și Vlad Petreanu, va stârni multe pasiuni în această toamnă.

«Bătălia între 7:00 și 10:00 e tot mai strânsă, așa că ne-am gândit să ne batem în regiuni», a declarat George Zafiu, directorul de programe de la Europa FM.

Bătălia Regiunilor este cel mai nou concurs de la Deșteptarea, un concurs în care ascultători din diverse regiuni ale țării se vor întrece în a răspunde unor întrebări de cultură generală. «Vom ține scoruri și vom stabili care este regiunea cu cel mai ridicat nivel de cultură generală», a precizat George Zafiu.

Alte noutăți în grila de toamnă de la Europa FM : jurnalistul Sorin Dragomir va încerca să facă din Drum cu prioritate cel mai bun drum din România, alături de Radu Constantinescu.

«Toamna asta sărbătoresc 20 de ani de radio și e o bucurie să fiu alături de Radu, acolo unde am început, în cabina dj-ului. Va fi un program în care vom încerca să spargem bariera dintre discursul limitat de timp al știrilor și dorința ascultătorului de a zăbovi mai mult asupra unor teme, explicându-le și, mai ales, discutând cu ascultătorii știrile care contează» a declarat Sorin Dragomir.

Iar în Clubul de Seară va intra, din acest sezon, Bogdan Nicolai, care revine în radio după o pauză de un an.

«Abia așteptam să mă întorc în radio, iar Europa FM este locul perfect», a declarat Bogdan Nicolai. «Așa cum mi-am obișnuit publicul, emisiunea va conține interviuri cu vedete, multă satiră, iar ascultătorii vor fi atât de implicați încât se vor simți parte din echipă», a adaugat Nicolai.

Weekendurile rămân la fel de atractive și în acest sezon la Europa FM. Andreea Esca revine La Radio din 10 septembrie, cu o serie întreagă de “povești pentru oameni mari”. Iar Adi Hădean militează în continuare pentru “bun gust” în fiecare duminică.