Europa FM susține Raliul Moldovei Bacău

Pregătirile pentru Raliul Moldovei Bacău, etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Trophy, au intrat în linie dreaptă, iar noutățile se țin lanț. Astfel, competiția care se va desfășura în perioada 15-16 iunie pe probele de macadam din vecinătatea orașelor Bacău, Moinești și Comănești, precum și la Onești (Superspeciala) beneficiază în acest an de sprijinul uneia dintre cele mai mari și dinamice companii autohtone, Dedeman.

De altfel, titulatura oficială a ediției din acest an a competiției este Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile.

“Suntem încântați că beneficiem de sprijinul unei companii înființate în orașul reședință al județului nostru, care are peste 10.000 de angajați pe întreg teritoriul țării și reprezintă un reper al succesului în mediul de afaceri românești. Dedeman sprijină activ sportul românesc, fiind de notorietate faptul că este Partener Principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, darși al celei mai bune jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep, și, iată, acum, ni se alătură în demersul de a organiza un raliu de referință în calendarul intern, dar și internațional”, a declarat Adrian Răspopa, organizatorul raliului.

DataERP va premia echipajul câștigător cu o suită de aplicații integrate de planificare a resurselor întreprinderilor care este bazată pe cea mai populară platformă de tip ERP.
Nici participanții la Rally2 nu au fost uitați. Karcher, care se va ocupa și de modul în care vor arăta automobilele la întâlnirea cu publicul, dar și rețeaua de benzinării Helios au decis să premieze echipajele care vor lua startul în competiție.

Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile va beneficia și de 8 ore de transmisiuni live la TVR, iar Superspeciala de la Onești, din 15 iunie, urmează săbeneficieze de o transmisiune realizată de către Telekom Sport și va putea fi vizionată simultan pe TVR3, TVR Iași și Telekom Sport.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS