Confidenţialitate

”Europa FM – noi, realizatorii, și dumneavoastră, ascultătorii, am devenit în tot acest timp, în toți acești ani, o comunitate care știe astăzi mult mai bine ce vrea de la această țară. Vrem respect, vrem demnitate!”

Moise Guran și Vlad Petreanu au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, unde au transmis un mesaj puternic publicului strâns pe plaja dintre Venus și Saturn, dar și celor de acasă, care i-au ascultat la radio sau urmărit pe europafm.ro.

„La 30 de ani de la Revoluție, țara noastră are probleme mari. Oriunde te uiți, ineficiență și batjocură. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să votăm”,

“Împreună suntem România – asta vine și cu responsabilitate, și cu obligații; pentru că România nu a ajuns în zona acestor probleme ca fatalitate, că s-a intâmplat; România a ajuns asa prin absența noastră; pentru  că noi nu ne-am implicat, pentru că am întors privirea, pentru că am închis ochii, pentru că nu am protestat cand am văzut un abuz! Iar lucrurile acestea trebuie să înceteze dacă vrem să trăim si nu să supraviețuim în România“,  a spus Vlad Petreanu

„Votul ne-a arătat cât de puternici putem fi împreună. Am devenit o comunitate de valori.

Europa FM – noi realizatorii și dumneavostră, ascultătorii, am devenit în tot acest timp, în toți acești ani, o comunitate care știe astăzi mult mai bine ce vrea de la această țară. Vrem respect, vrem demnitate!

#9nepasa – acesta este mesajul pe care comunitatea Europa FM îl dă statului român, și nouă, României”, a transmis Moise Guran.

 Vlad Petreanu și Moise Guran au anunțat că pe 10 august se vor afla în Piața Victoriei și îi vor conecta pe cei prezenți la Europa FM Live pe Plajă cu Piața, care devine centrul României pentru o zi.