Europa FM Live Symphony 2015 în imagini – GALERIE FOTO

Prima ediție Europa FM Live Symphony a reușit să adune pe plaja dintre Venus și Saturn un public special, iubitor de muzică bună, pentru un show derulat în premieră în România.

Europa FM și Primăria Mangalia au adus atmosfera muzicii clasice pe plaja dintre Venus și Saturn, duminică 2 august într-un spectacol excepțional în care orchestra simfonică a Teatrului Național de Operă Oleg Danovski a interpretat teme din musicaluri faimoase, dar și reinterpretări simfonice ale unor hituri pop internaționale la Europa FM Live Symphony.

Într-un apus de soare superb, câteva mii de familii au ascultat teme din Aladdin, Fantoma de la Operă sau West Side Story, dar și hituri difuzate adesea la Europa FM, acum în versiune simfonică, We Will Rock You – Queen, Waterloo – Abba, We Are the World- Michael Jackson/Lionel Richie.

Peste 100 de muzicieni și unii dintre cei mai importanți soliști de operă din România – DANIELA VLĂDESCU, MADELEINE PASCU, SMARANDA DRĂGHICI, RĂZVAN SĂRARU, DORU IFTENE – sub bagheta dirijorului IONUȚ PASCU le-au arătat turiștilor că muzica de operă este accesibilă, romantică și – dacă este interpretată bine – poate fi o experiență cel puțin la fel de placută pentru spectatori ca un concert cu hiturile pop rock difuzate la radio.

Publicul de pe plaja dintre Venus și Saturn a fredonat minute în sir piesele alese de orchestră și i-au aplaudat minute bune după ce Europa FM Live Symphony se încheiase.

FOTO: Dragoș Asaftei

Articole Similare