Confidenţialitate

Europa FM Live pe Plajă 2017: ”O mare de lumini, o mare de suflete, o mare lângă mare”

Cei mai buni artiști ai momentului pe o scenă impresionantă, două seri de poveste la malul mării, peste o sută de mii de oameni cântând și dansând – aceasta ar fi, pe scurt, descrierea unui eveniment de poveste: Europa FM Live pe Plajă 2017.

Totul a început joi, pe 27 iulie, cu o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

„A fost absolut răscolitor, pot să spun că mi-au venit lacrimile în ochi”, a declarat Loredana, după ce a coborât de pe scena Europa FM Live pe Plajă.

„Este amețitor câtă lume a fost aici în seara asta – o mare de luminițe, o mare de suflete, o mare lângă mare. Și e fenomenal cum muzica poate să adune atâta dragoste și atâta bucurie și atâta emoție și atâtea generații”, a mai comentat artista.

O seară specială a fost și pentru trupa Voltaj, care a fost copleșită de frumusețea oamenilor adunați în număr atât de mare pe plaja Europa FM.

„Este un public incredibil aici la voi, la Europa FM. Cred că și-ar dori orice artist – fie român, fie internațional- să aibă un public ca ăsta de la voi, de la Europa FM. E meritul nostru în timpul show-ului, dar faptul că voi îi aduceți și faptul că vă ascultă un public atât de select și de frumos e meritul vostru. Până la urmă, știți să vă creați un public cu adevărat special, un public cultivat, niște oameni foarte frumoși care știu să se manifeste la un concert și în fața cărora ne înclinăm”, a spus Călin Goia.

„De pe scena se vede super fain”, a declarat solistul de la Carla’s Dreams. „Eu cred că-i absolut superb și cred că e mai bine decât anul trecut, ceea ce înseamnă că pentru anul viitor avem niște așteptări absolut extraordinare. Cu siguranță ne vom vedea și în 2018 – Europa FM au fost, sunt și vor fi mereu prietenii noștri”.

Surprize frumoase au fost și din partea sponsorilor principali ai concertului Europa FM Live pe Plajă, Selgros și Bergenbier.

Gabi Balint și Bogdan Stelea au urcat cu motocicletele pe scenă, în cadrul campaniei Bergenbier Răcorim România. Iar Selgros a oferit publicului strâns pe plaja dintre Venus și Saturn un moment de stand-up comedy, cu Maria Popovici și maestrul Eremia.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. În total, în cele 2 zile de concert, s-au înregistrat peste un milion de vizualizări pe toate platformele online, inclusiv pe europafm.ro.

Vă mulțumim pentru că am fost împreună și anul acesta #livepeplaja!