Confidenţialitate

EURO 2020: Încep pregătirile pentru al doilea meci de pe Arena Națională, Ucraina – Macedonia de Nord

Pregătiri pentru meciul cu numărul 2 de la EURO2020 găzduit de Arena Națională – Ucraina Macedonia de Nord, care se va disputa joi de la ora 16.00.

De miercuri dimineață, de la ora 08.00, încep procedurile obișnuite în așteptarea meciului.

Persoanele vaccinate, care au trecut prin Covid sau care au test PCR negativ trebuie să se prezinte la centrele medicale acreditate și să obțină brățara de acces. Procedura de verificare va costa 5 lei.

Cei care încă nu s-au testat, o pot face prin procedura rapidă la centrele medicale acreditate. Acestea vor primi spectatorii începând de miercuri, de la ora 13.00. Testarea va costa 40 de lei.

Accesul pe stadion se va face pentru persoanele care prezintă biletul la meci, brățara și un act de identitate. Spectatorii sunt rugați să respecte intervalul de timp de acces indicat pe bilet pentru a evita formarea de aglomerație.

Pe stadion nu este permis un bagaj mai mare de o coală A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mâncare sau băutură. Camerele video şi camerele foto profesionale sunt interzise.

Portul măştii este obligatoriu iar pe stadion sunt disponibile dozatoare cu dezinfectant.

Spectatorii sunt îndemnați să păstreze locul indicat pe bilet – locurile fiind distribuite astfel încât să se asigure distanțarea.

Voluntarii EURO se vor afla în tot perimetrul stadionului și pot ghida spectatorii.