Confidenţialitate

EURO2020: Franța, campioana mondială, a sosit la București pentru meciul cu Elveția

Campioana mondială en-titre a sosit în București. Franța joacă în București, luni, cu Elveția în cadrul EURO 2020.

Este a treia țară-gazdă în care ajung jucătorii francezi. „Les Bleus” sunt cazați într-un hotel din inima Capitalei.

După un ultim antrenament ținut joi în Budapesta, echipa Franței a părăsit vineri dimineață hotelul de lux de pe malul Dunării din Budapesta pentru a ajunge la București.

„Les Bleus” sunt cazați în „Micul Paris” într-un hotel de 5 stele din Piața Revoluției. Campionii mondiali en-titre se vor antrena pe stadionul Arcul de Triumf, recent terminat.

După Germania (la Munchen) și Ungaria (Budapesta), România e a treia țară-gazdă a EURO 2020 în care ajung francezii.

Biletele pentru partida de luni (Franța-Elveția) sunt puse în vâzare online și au prețuri între 25 și 125 de euro.

Pe arenă sunt asteptaţi aproximativ 25.000 de spectatori iar organizatorii au suplimentat numărul centrelor de testare COVID  acreditate UEFA pentru eliberarea brățărilor de acces pe Arena Națională.

Suporterii care sosesc în centrul Capitalei își pot procura brățările și din Piața Sfântul Anton sau din Piața Universității (Esplanada cu statui).

După meci, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele după un program prelungit cu două ore. Ultimele trenuri de metrou vor pleca din stațiile capăt de magistrală astfel – la ora 01:00 pe Magistralele 1,2 și 3, la ora 1.45 pe Magistrala 4 și la 1.40 pe Magistrala 5. Intervalul de circulatie va fi de aproximativ 10 -12 minute.