Confidenţialitate

EURO 2024: Turcia-Georgia: 3-1. Portugalia a învins Cehia cu 2-1. Ce meciuri se joacă miercuri, 19 iunie | AUDIO

EURO 2024. Astăzi se joacă Croația – Albania de la ora 16:00, Germania – Ungaria de la 19:00 și Scoția – Elveția de la 22:00. Ieri, Turcia a câștigat meciul cu Georgia, iar Portugalia a învins Cehia în prelungiri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În primul meci din Grupa F, Turcia a învins Georgia cu 3-1. Experiența turcilor și-a spus cuvântul, ținând cont că naționala Georgiei s-a calificat în premieră la un turneu final european.

Echipa lui Montella a câștigat în premieră un meci de debut la EURO, după ce a pierdut de fiecare dată prima partidă la cele cinci ediţii anterioare.

În aceeași grupă, Portugalia s-a impus cu 2-1 în meciul contra Cehiei. Golul care a adus victoria portughezilor a venit abia în prelungiri.

Portugalia – Cehia a fost primul meci fără niciun gol în prima repriză, deși echipa lui Ronaldo a reușit peste 360 de pase, cele mai multe înregistrate de o echipă într-o jumătate de meci la un EURO, din 1980 încoace.

Tot aseară s-au mai înregistrat două recorduri – Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care evoluează la şase turnee finale de Campionat European, iar Pepe a devenit cel mai în vârstă fotbalist din istoria turneelor finale europene, la 41 de ani şi jumătate.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Radu Paraschivescu, despre meciul România-Ucraina: Ucraina a jucat prost, a jucat șleampăt. România a avut inspirație, generozitate în efort, hotărâre | VIDEO