Confidenţialitate

EURO 2020: Ucraina – Macedonia de Nord, 2-1

Ucraina a învins, joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Macedoniei de Nord, în etapa a doua a Grupei C din cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal.

Echipa antrenată de Andrei Şevcenko a marcat prin Andrei Iarmolenko (29) şi Roman Iaremciuk (34) și părea că va controla meciul.

Atacantul Macedoniei de Nord, Goran Pandev, a marcat în minutul 39, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. După pauză, Macedonia de Nord a redus din diferență prin Alioski, care a executat o lovitură de la 11 metri, mingea a fost respinsă de portarul ucrainean, însă mingea a revenit la jucătorul nord-macedonean care a înscris.

Și Ucraina a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 80, după un henț în careu, însă jucătorul ucrainean Malinovski a ratat lovitura, care a fost apărată de portar.

Ucraina are acum 3 puncte după 2 meciuri, în timp ce Macedonia de Nord are zero puncte și șansele de calificare din grupă sunt aproape nule. Ultimele partide din grupă sunt Olanda-Macedonia de Nord și Ucriana-Austria.

Foto: UEFA/Facebook