Confidenţialitate

EURO 2020: Premierul spune că pe Arena Națională pot intra doar cei vaccinați, Ministerul Tineretului îl contrazice | AUDIO

Controverse privind accesul spectatorilor la meciurile de la EURO 2020 găzduite de Arena Națională. Premierul Florin Cîțu spune că vor putea intra pe stadion numai cei vaccinați, în timp ce Ministerul Tineretului și Sportului susține că, potrivit scenariului aprobat deja, vor intra și cei testați negativ.

Cu aproape o lună înainte ca Arena Națională să găzduiască primul meci de la Campionatul European de Fotbal, premierul Florin Cîțu spune că pe stadion vor putea intra numai cei vaccinați:

„Aceasta a fost propunerea pe care am primit-o de la UEFA, pentru spectatorii care vor fi în stadion, să fie doar persoane vaccinate, aceasta a fost soluția pe care a trimis-o UEFA. Sunt de acord cu ea.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Însă, la solicitarea Europa FM, Ministerul Tineretului și Sportului spune că vor intra pe stadion și suporterii care vor fi testați negativ, conform scenariului aprobat deja la începutul lunii aprilie cu cei de la UEFA.

Aproape 13.000 de spectatori vor avea acces pe Arena Națională, la cele patru meciuri găzduite de București în cadrul Campionatului European de Fotbal. Primul meci va fi pe 13 iunie.

  • Mihai Bucureșteanu
  • Ghiulfer Predescu