Confidenţialitate

Etapa a 3-a, deschisă și în București. Listele de așteptare sunt disponibile în platforma de programare

Listele de așteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID s-au deschis, luni și în București. Cei c are vor să se programeze o pot face pe paltforma ROvaccinare.ro.

„În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

Precizăm că în cursul acestei zile se desfășoară operațiunile tehnice de implementare a listelor de așteptare în timp ce platforma este deschisă publicului.
Având în vedere că listele de așteptare pe fiecare centru de vaccinare din țară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare.

Recomandăm cetățenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare și a listelor de așteptare aferente”, au transmis reprezentanții Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.