Confidenţialitate

Ești fan al dinozaurilor? Vlad, George și Luca au ales împreună cu managerul Dino Parc Râșnov câștigătorii vacanțelor la Disneyland – VIDEO

Fanii dinozaurilor au luat cu asalt Dino Parc Râșnov cu ocazia Dino Fest, dar și site-ul europafm.ro, unde începând din luna mai și până în această dimineață la ora 00:00 s-au înscris mii de participanți la concursul a căruit miză au fost două vacanțe pentru întreaga familie la Disneyland.

Marți dimineață, alături de Vlad, George și Luca s-a aflat, în Deșteptarea, Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov. Imediat după știrile de la ora 8:30, au dat startul extragerii care a adus două vacanțe pentru întreaga familie la Disneyland unor ascultători fideli Europa FM și în același timp fani ai dinozaurilor. Momentul a putut fi ascultat la Europa FM și urmărit în transmisiune video pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Deșteptarea.

Dino Parc Râșnov și-a dublat suprafața și a depășit 1.500.000 de vizitatori în patru ani de activitate

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit recent patru ani de activitate. De la deschiderea din iunie 2015 și până în prezent, parcul și-a dublat suprafața, ajungând anul acesta la 3 hectare și 100 de dinozauri, atestați științific și reproduși în mărime naturală.

Parcul a înregistrat o creștere de 4,5% a cifrei de afaceri în 2018 față de 2017. Cifra de afaceri s-a menținut pe un trend ascendent și în primul trimestru al anului 2019 cu o valoare de 2.132.644 lei, în creștere față de aceeași perioadă a anului anterior când a înregistrat 1.727.685 lei.

Recent, Dino Parc Râșnov a depășit 1.500.000 de vizitatori de la deschidere și a reprodus în mărime naturală cel mai mare dinozaur care a fost descoperit până acum în lume, Seismosaurus, gigantul care măsura 45 de metri lungime.

„Anul acesta am pus accent pe extinderea suprafeței parcului și am adus cât mai multe noutăți pentru vizitatorii noștri, acesta fiind motivul pentru care ne-am gândit să le prezentăm tuturor cel mai mare dinozaur care a fost descoperit până acum în lume, Seismosaurus.

Tot în acest an am reușit să atingem și un obiectiv pe care îl urmăream de la deschidere, acela de a dezvolta o zonă a dinozaurilor și animalelor preistorice care au trăit pe teritoriul țării noastre, mai exact în zona Țării Hațegului, care să reprezinte un punct de studiu pentru micuții vizitatori pasionați de acest domeniu”, a declarat managerul Dino Parc Râșnov, Adrian Apostu.