Dino Fest, în imagini – GALERIE FOTO

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit patru ani de activitate. Motiv serios de sărbătoare, fix ca în povești, timp de trei zile. Sâmbătă, duminică și luni, printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală și-au făcut loc și DJ-ii Europa FM, animatorii Party Nation, dar și trupele Planeta Veselă, Pam-Pam și Minricii.

Recent, Dino Parc Râșnov a depășit 1.500.000 de vizitatori de la deschidere și a reprodus în mărime naturală cel mai mare dinozaur care a fost descoperit până acum în lume, Seismosaurus, gigantul care măsura 45 de metri lungime. Pentru cei care au ajuns în Dino Parc Râșnov în perioada Dino Fest, pe lângă impresionantul exemplar s-au aflat și altele mult mai mici, de pluș, îmbrăcate în tricoul Europa FM și Dino Parc Râșnov care au putut fi luate acasă de toți cei care le-au găsit la umbra copacilor sau printre uriașii dinozauri.

Fotograful Marius Mantea a surprins în imagini emoția întâlnirii cu dinozaurii, dar și câteva dintre activitățile desfășurate în Dino Parc Râșnov, cu ocazia Dino Fest 2019.Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS