Este oficial – ‘meciul secolului’: Mayweather vs. Pacquiao va avea loc in luna mai

Cei doi mari boxeri vor avea cea mai mare bursa din istorie: peste 300 de milioane de dolari

Cel mai mare meci din istoria recenta a boxului profesionist va avea in sfarsit loc anul acesta. Filipinezul Manny Pacquiao a acceptat pana la urma conditiile americanului Floyd Mayweather, iar gala va avea loc in Las Vegas, la 2 mai, cu cele mai mari burse puse vreodata in joc.

Conform ‘Dailymail’, cei 2 mari campioni vor incasa peste 300 de milioane de dolari, dintre care partea lui Mayweather este de 60%. Asta inseamna ca, dupa ce vor plati toate taxele si salariile angajatilor, fiecare va ramane cu aproximativ 100 de milioane de dolari, indiferent daca pierd sau castiga meciul.

Pacquiao a declarat luna trecuta pentru ‘Sky Sport’ ca nu-l intereseaza deloc bani, iar aceasta confruntare ar fi in primul rand o datorie catre fani si o mostenire lasata acestui sport.

Amintim, Manny ‘Pacman’ Pacquiao este cel mai titrat boxer din lume, cu titluri mondiale la 8 categorii diferite – iar Floyd ‘The Money Maker’ Mayweather a ramas neinvins in 47 de meciuri. Lupta se va incadra la categoria semi-mijlocie, la care a fost campion si Leonard Doroftei.