Epidemie de Iubire’, duminică, 10 martie, la Cinema Patria

Duminica, pe 10 martie, VAMA va concerta pe scena Cinema Patria in cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, intr-un show Sprint Media si Bestmusic.ro.

Pe 10 martie, pe scena Cinema Patria, membrii Vama vor răspândi ‘Epidemie de Iubire’.

Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din Romania. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Primul album al trupei, ‘Vama’, a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca ‘E plin de fete’ si ‘Bed For Love’, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale, iar concertele lor erau sold-out.

Cel de-al doilea album, intitulat ‘2012’, a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa ‘Epidemie de iubire’, una dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Vama inseamna Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opris.

Biletele pentru concertul VAMA pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete si in format fizic la casele de bilete de la Cinema Patria, Magazinul Unirea sI Libraria Eminescu