Confidenţialitate

#EpicTalk, o conferinţă despre cele mai importante relații din viața ta

Calitatea vieții e puternic influențată de calitatea relațiilor noastre și, de aceea, Pagina de Psihologie și Mozaic Media organizează un eveniment de promovare a sănătății relaționale, în această toamnă, la București.

Şase dintre cele mai apreciate personalități publice ale României – fiecare fiind un revoluționar în domeniul său de activitate – vorbesc despre ceea ce știu cel mai bine, despre ceea ce reprezintă sensul vieții lor și despre adevărurile pe care le-au descoperit prin intermediul profesiei lor.

Andreea Esca – Despre relația dintre oameni și munca făcută cu pasiune
• Gáspár György – Despre relația dintre partenerii de cuplu
• Adrian Hădean – Despre relația cu mâncarea
Oana Moraru – Despre relația dintre profesori și elevi
• Mirela Retegan – Despre relația dintre părinți și copiii mici
• Diana Stănculeanu – Despre relația dintre părinți și adolescenți

Cele șase discursuri #EpicTalk vor fi urmate de o conversație adevărată, purtată între Gáspár György, ceilalți cinci invitați și public, pe tema relaționării cu sine.

Evenimentul este destinat partenerilor care urmăresc să-și revigoreze relația de cuplu, părinților care intenționează să-și cultive sănătatea relației cu copiii mici sau adolescenții, adulților aflați în căutarea curajului necesar pentru a-și urma visul profesional, dar și celor care doresc să-și îmbunătățească interacțiunea cu mâncarea și tuturor celor preocupați de procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Detalii și înscriere pe www.paginadepsihologie.ro