Confidenţialitate

Enel: Ce trebuie sa fac dacă sunt deja pe piața liberă? (P)

Dacă sunteți deja pe piața liberă, schimbarea nu vă privește direct. Puteți menține contractul pe care îl aveți sau puteți descoperi altă ofertă.

Sunt deja pe piața liberă toți clienții Enel care, în colțul din stânga sus al facturii, regăsesc scris ”Factură piață concurențială”. Liberalizarea nu are niciun impact asupra lor.

Dar dacă intră pe www.enel.ro și descoperă o ofertă care li se pare mai potrivită nevoilor lor, pot alege un alt produs.

De asemenea, pot cere schimbarea la telefon sau într-unul dintre magazinele Enel. Aceleași reguli se aplică tuturor celor care au deja contracte pe piața liberă, indiferent de furnizor ori de locul în care se află.

Cât privește furnizorii Enel, aceștia vin cu multe oferte cu un preț fix pe o perioadă de un an, cu produse și servicii precum asistență la domiciliu, asigurarea locuinței, aparatură electronică în rate și cu serviciul de instalare inclus.

Sau, pentru un singur serviciu, mai simplu, un pachet integrat pentru gaz și electricitate, tot cu un preț fix pentru 12 luni.

Pentru toate detaliile, intrați pe www.enel.ro, la secțiunea Clienți Rezidențiali.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.