Confidenţialitate

Enel: Ce tip de contract am? Cum îl pot schimba? (P)

De la 1 ianuarie, piața de energie electrică s-a liberalizat complet, dar unii dintre noi au deja contracte pe piața concurențială.

Ca să aflăm dacă avem sau nu contract de tip concurențial cu furnizorul de energie, trebuie să ne uităm pe factură! Dacă acolo scrie ”Factură piață concurențială”, atunci liberalizarea pieței energiei nu are impact asupra noastră.

La Enel, această mențiune este făcută în colțul din stânga sus al facturii. Dacă acolo nu scrie însă “Factură piață concurențială”, înseamnă că ni se aplică oferta “serviciu universal”. Putem păstra acest serviciu sau putem selecta un produs nou, care ni se potrivește mai bine, la preț concurențial.

Pentru un produs nou, Enel vă așteaptă online, telefonic sau în magazinele sale. Furnizorii Enel vă pun la dispoziție o gamă largă de produse și servicii – cu un preț fix timp de un an, indiferent de localitatea în care vă aflați.

În plus, puteți schimba oricând oferta la energia electrică cu o alta, fără nicio penalizare. Mai multe informații găsiți pe www.enel.ro la secțiunea Clienți Rezidențiali.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.