Confidenţialitate

Enel: Ce ar trebui să mai știm despre liberalizarea pieței de energie electrică?

Niciun client nu e deconectat, odată cu liberalizarea pieței de energie. Tranziția de la serviciul universal la piața concurențială ori schimbarea ofertelor concurențiale nu afectează alimentarea cu electricitate a consumatorilor casnici. Și nici nu implică vreun cost suplimentar ori modificări tehnice.

Toţi clienţii finali de energie electrică au dreptul să îşi schimbe furnizorul, cu respectarea condiţiilor din contract, în termen de 21 de zile de la data solicitării.

Operatorul de distribuție la care e racordat locul de consum este cel care va stabili indexul de la data schimbării furnizorului (operatorul nu se modifică, indiferent de furnizorul ales). Totuși, e recomandat ca și clientul să noteze și să fotografieze indexul, în ziua schimbării furnizorului.

Dar, înainte de a alege un furnizor, suntem toți sfătuiți să analizăm atent ofertele şi condiţiile asociate preţului de furnizare, dar și componentele de preț, termenul și modalitatea de plată a facturii ori modul în care se transmite și se preia indexul contorului.

Pentru detalii despre ofertele Enel, accesați www.enel.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.