Confidenţialitate

Emil Rengle, artistul român care a cucerit Asia, a lansat piesa “China” – VIDEO

În ultimele luni, artistul român Emil Rengle, cunoscut mai ales drept coregraf, s-a bucurat de un mare succes în Asia, susținând numeroase concerte în Japonia, China și Taiwan.

„Am încercat să fac ceva inedit și, în același timp, să ofer publicului o poveste personală. Piesa îmbină acordurile asiatice (simbol al visului meu) cu stilul European (ce îmi reprezintă background-ul), din dorința de a evidenția drumul carierei mele de până acum. Pentru a-ți îndeplini visurile nu trebuie să urmezi o anumită rețetă, trebuie doar să crezi în tine și să muncești pentru ceea ce-ți dorești”, spune Rengle.

Noua piesă și videoclipul sunt învăluite într-o simbolistică aparte, având elemente din cultura chineză care au devenit componente importante în viața lui Rengle.

„Este o piesă care mă reprezintă pe mine și visul meu. În același timp, sper să-i inspire și pe alții să nu renunțe niciodată la visele lor, indiferent de ce spun alții, pentru că într-o zi s-ar putea să se trezească și ei în China, trăindu-și visul”, declară artistul.