Confidenţialitate

Emanuel Ungureanu critică Colegiul Medicilor în cazul femeii arse la Spitalul Floreasca (AUDIO)

„Declarația președintelui Colegiului Medicilor este o rușine și o sfidare la adresa victimei și a familiei acesteia”, a spus astăzi deputatul Emanuel Ungureanu, la intrarea în sediul Parchetului General, unde a depus o plângere în cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca. Deputatul USR este cel care a făcut public cazul acestei paciente:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Amintim, într-un comunicat, președintele Colegiului Medicilor îi ia apărarea medicului Mircea Beuran.

Gheorghe Borcean susține că – cităm – asistăm la “un asalt mediatic indecent” și că, înainte de a fi membru PSD sau cadru universitar, Mircea Beuran este un chirurg de elită și îi sfătuiește pe prietenii și pe pacienții acestuia să ia atitudine și să îl apere.

La rândul său, jurnalista Emilia Șercan îi cere demisia lui Gheorghe Borcean din funcția de președinte al Colegiului Medicilor. Ea spune că Borcean s-a antepronunțat cu privire la un caz pe care instituția ar trebui să îl ancheteze.

Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca a murit ieri seară.