Confidenţialitate

eMAG: Avantajele pe care le poate avea business-ul tău dacă utilizezi o platformă de marketplace (P)

Un marketplace este o platformă online de comerț care facilitează interacțiunea dintre vânzător și cumpărător.

Dacă deții un business de retail, listarea pe eMAG Marketplace te poate ajuta să îți crești rapid vânzările, fără să investești bani în campanii de promovare: produsele tale au acces direct la o bază impresionantă de potențiali clienți: peste 500.000 – care caută produse online și care altfel nu ar putea ajunge la fel de ușor la oferta ta.

Înscrierea și listarea produselor în eMAG Marketplace sunt gratuite, iar sellerii au acces la informații despre contul lor în timp real, care le permit să își organizeze eficient activitatea. Singurele costuri apar în momentul în care se încheie o vânzare: e vorba de un comision plătit către eMAG Marketplace.

Antreprenorii care intră în platformă au acces la soluții digitale, care le permit să își planifice mai bine afacerea: de la analiza stocurilor până la preluarea, procesarea comenzilor și a retururilor. Practic, sunt integrate toate serviciile într-un singur site.

De asemenea, dacă devii seller, ai și oportunitatea de a-ți promova produsele prin intermediul campaniilor derulate de eMAG. Mai mult, prin intermediul eMAG Ads, vei putea licita, la nivel de produs, pentru o poziție mai bună într-un grup de oferte.

Asta îți permite să promovezi produsele către clienți în timp ce ei navighează pe emag.ro. În plus, ai acces la instrumente care îți permit să analizezi nevoile clienților, astfel încât să îți adaptezi oferta la cererea și interesele utilizatorilor. De asemenea, ai opțiuni de livrare variate.

Pe lângă cele tradiționale, prin curier, poți trimite comenzile în lockerele easybox în cel mai scurt timp. Mai mult, dacă dorești să scapi de grija proceselor logistice, poți apela la serviciul Fulfillment by eMAG: trimiți un stoc către depozitele eMAG, și nu mai este nevoie să aloci resurse pentru procesarea comenzilor, facturare, livrare sau retur.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.