Confidenţialitate

Elton John va lansa o carte despre viaţa sa ”nebună”

Elton John îşi va lansa cartea de memorii despre viaţa sa ”nebună”, aşa cum o descrie muzicianul, care va fi publicată în 2019, la editura Henry Holt & Company, potrivit The Guardian.

Cartea cariera expansivă şi viaţa personală, într-un proces pe care el însuşi l-a descris ”catartic”. ”Nu sunt o persoană nostalgică”, a spus Elton John.

”Sunt adesea acuzat că abia aştept noua apariţie sau proiect. Sunt surprins să găsesc cât de catartic este procesul de a scrie memoriile. Privind în urmă, realizez ce viaţă nebună am trăit.

Am crescut într-o perioadă de schimbări extraordinare în lumea noastră, şi am avut bucuria de a lucra cu atât de mulţi oameni apropiaţi. Viaţa mea a fost ca o cursă cu montagne russe şi continuă. Sper că şi cititorii să se bucure de cursă”, a adăugat el.

Volumul va fi scris împreună cu jurnalistul Alexis Pedritis şi va fi prima şi singura autobiografie oficială a muzicianului de 69 de ani, care a lansat cel de-al 33 lea album anul acesta. De-a lungul carierei sale, Elton John a vândut peste 300 de milioane de discuri.

”Elton John este o figură pop extraordinară a cărei celebritate transcende muzica sa”, a spus Stephen Rubin, preşedintele şi editorul de la Henry Holt & Company. ”Cu singuranţă îi ştim versurile tuturor cântecelor, dar îl iubim la fel de mult şi pentru acţiunile lui caritabile, pentru cercul lui mare de prieteni, inclusiv feţe regale, pentru carisma, simţul lui pentru stil şi umor”, a mai spus editorul.

Elton John este cântăreţ, compozitor şi pianist britanic, care, într-o carieră impresionantă de peste cinci decenii, a câştigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar şi un Glob de Aur.