Elton John va cânta la funeraliile lui George Michael – VIDEO

Presa din Marea Britanie afirmă că Elton John intenţionează să interpreteze la funeraliile cântăreţului George Michael o versiune emoţionantă a cântecului ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, un duet înregistrat de cei doi artişti britanici în anul 1992, potrivit contactmusic.com.

Elton John a avut o apariţie similară şi la funeraliile prinţesei Diana, în 1997, când a interpretat single-ul ”Candle In The Wind”, în Westminster Abbey din Londra.

Un apropiat al starului a dezvăluit pentru Daily Star: ”Vor exista foarte mulţi fani şi prieteni. Va fi cea mai mare înmormântare din Marea Britanie după aceea a prinţesei Diana, o bună prietenă a lui George Michael. Elton va cânta pentru el aşa cum a făcut-o şi pentru Diana, ca un omagiu final”.

Detaliile oficiale despre funaraliile cântăreţului George Michael nu au fost deocamdată anunţate public, dar presa britanică afirmă deja că vor exista două ceremonii – una pentru familie şi una pentru fani – deoarece rudele artistului au fost impresionate de numărul uriaş de fani care au venit să depună flori şi lumânări în faţa reşedinţei cântăreţului după moartea acestuia.

La puţin timp după decesul starului, Elton John i-a adus un ultim omagiu bunului său prieten, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, în care a lăudat talentul şi generozitatea starului decedat.

”Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit – cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit”.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS