Elton John, internat la terapie intensivă

Cântăreţul Elton John a fost transportat de urgenţă la un spital din Marea Britanie şi a fost internat la secţia de terapie intensivă din cauza unei infecţii cauzate de o bacterie ”potenţial letală” pe care a contractat-o în timpul unui turneu din America de Sud, potrivit The Telegraph.

Starul britanic s-a îmbolnăvit săptămâna trecută la sfârşitul turneului său din America de Sud, după un concert susţinut în Santiago de Chile, şi a fost nevoit să se întoarcă în Marea Britanie pentru a primi tratament în regim de urgenţă. Elton John, în vârstă de 70 de ani, a petrecut două nopţi în secţia de terapie intensivă a unui spital britanic.

Acel show a fost ultimul dintr-o serie de şase concerte într-un turneu ce a inclus spectacole şi în Brazilia şi Argentina.

Nouă concerte pe care artistul britanic ar fi trebuit să le susţină în Statele Unite, în Las Vegas şi în statul California, în următoarele două săptămâni, au fost anulate.

Artistul a fost deja externat şi îşi petrece convalescenţa în una dintre reşedinţele sale din Marea Britanie, potrivit BBC.

”În timpul zborului său cu avionul de la Santiago de Chile spre Londra, s-a îmbolnăvit brusc. După ce s-a întors în Marea Britanie, medicii l-au internat într-un spital, unde a primit imediat tratament pentru eliminarea unei infecţii”, se afirmă într-un comunicat de presă al managerilor starului britanic.

”După ce a petrecut două nopţi la terapie intensivă, urmate de o internare prelungită în acel spital, Elton a fost eliberat sâmbătă, 22 aprilie, iar acum se odihneşte la domiciliu, la recomandarea medicilor”, precizează acelaşi comunicat.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS