Elton John a înregistrat un cântec cu trupa rock Red Hot Chili Peppers

Elton John a înregistrat un cântec cu trupa rock Red Hot Chili Peppers, ce va fi inclus pe următorul album de studio al grupului american, potrivit unor surse citate de Daily Mirror.

Artistul britanic, în vârstă de 68 de ani, a fost extrem de ocupat pe plan profesional în ultimele luni, lansând un album de studio în luna februarie şi colaborând la alte piese cu diverşi muzicieni, precum cântăreaţa americană Lady Gaga şi grupul britanic electro-pop Clean Bandit.

Potrivit Daily Mirror, Elton John şi-a unit forţele cu trupa californiană Red Hot Chili Peppers, condusă de solistul Anthony Kiedis, pentru a înregistra împreună un single, ce va fi inclus pe următorul album al grupului american.

„Anthony l-a contactat atunci când a aflat că Elton se afla în oraş (Los Angeles, n.r.) la începutul anului şi l-a rugat să vină cu el în studiourile în care înregistra un album alături de colegii lui de trupă.

Au fost încântaţi când el le-a spus că acceptă. Piesa pe care au înregistrat-o împreună este cu adevărat minunată”, a declarat o sursă, citată de acelaşi tabloid britanic.

Nu este pentru prima dată când rockerii de la Red Hot Chili Peppers îşi caută surse de inspiraţie în muzica lui Elton John.

O interpretare a unei piese de succes a cântăreţului britanic, „Tiny Dancer”, a apărut pe un album de coveruri lansat de trupa californiană în 1988.