Confidenţialitate

Elon Musk, în interviu pentru BBC, despre conducerea companiei Twitter: „Dureros, dar plictisitor nu. Un adevărat roller coaster”

Într-un interviu acordat de Elon Musk pentru BBC, multimiliardarul a declarat că ar vinde compania dacă ar apărea persoana potrivită. Mai mult decât atât, Musk a descris experiența din fruntea companiei Twitter drept una „destul de dureroasă”.

Concedierile în masă de la Twitter, dezinformarea și obiceiurile de lucru ale lui Elon Musk – acestea au fost principalele teme de discuție abordate în cadrul interviului acordat de antreprenorul multimiliardar pentru BBC. Interviul a avut loc la sediul central al firmei din San Francisco.

Elon Musk, despre timpul petrecut la cârma companiei Twitter: „Dureros, dar plictisitor nu a fost. Un adevărat roller coaster”

În cadrul interviului, Elon Musk a încercat să apere modul în care a ales să conducă compania, scrie BBC.

Întrebat dacă regretă achiziționarea Twitter, al doilea cel mai bogat om din lume a spus că „A fost dureros. Nu a fost o senzație demnă de o petrecere”.

Cât despre perioada petrecută până acum la cârma companiei Twitter, Elon Musk a spus că: „Plictisitor nu a fost. A fost un adevărat roller coaster. Am avut, într-adevăr o situație destul de stresantă în ultimele câteva luni, dar încă mai simt că această achiziție a fost ceva ce trebuia să fac”.

Elon Musk: „Volumul de muncă înseamnă uneori să dorm în birou”

Întrebat cum merg lucrurile la Twitter, antreprenorul a spus că „rezonabil de bine”. „Volumul de muncă înseamnă uneori să dorm în birou. Am un loc pe o canapea, într-o bibliotecă la care nu are nimeni acces”.

Cât despre postările sale pe Twitter controversate, Elon Musk a spus că: „Cred că nu ar mai trebui să scriu pe Twitter după ora 3 dimineața”.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Josep Borrell amână vizita în China din cauza infecției cu coronavirus