Confidenţialitate

Ellen DeGeneres, dată în judecată pe seama unei glume – VIDEO

Prezentatoarea americană de televiziune Ellen DeGeneres a fost dată în judecată de o femeie din statul Georgia, pe seama căreia a glumit în talk show-ul ”The Ellen DeGeneres Show”, potrivit contactmusic.com.

Ellen DeGeneres, care promovează bunătatea şi egalitatea în talk show-ul diurn pe care îl prezintă la televiziunea americană, a supărat-o pe Titi Pierce, citându-i numele în emisiune şi făcând o glumă pe seama numelui acesteia.

Titi Pierce, care lucrează ca agent imobiliar, a deschis un proces pentru defăimare, afirmând că ironiile lui Ellen DeGeneres i-au afectat negativ intimitatea şi viaţa privată.

Titi Pierce spune că Ellen DeGeneres i-a ”mutilat” prenumele, în luna februarie, pronunţându-l ”Titty” în loc de ”Teetee” (pronunţia fonetică în limba engleză), iar producătorii show-ului de televiziune ”The Ellen DeGeneres Show” au înrăutăţit şi mai mult lucrurile, deoarece nu au estompat suficient de mult numărul ei de telefon, care a rămas vizibil pe micile ecrane.

Reclamanta spune că mai multe sute de persoane i-au telefonat pentru a o ironiza, inclusiv în ziua în care ea se afla la o înmormântare.

În afară de defăimare şi invadarea intimităţii, Titi Pierce o acuză pe Ellen DeGeneres şi de însuşire ilegală a imaginii unei persoane şi de cauzare intenţionată a unui stres emoţional.

Titi Pierce mai spune că i-a contactat pe producătorii emisiunii pentru a le cere să îi cenzureze numărul de telefon pe micile ecrane şi să corecteze pronunţia pronumelui său înainte ca acel episod să fie redifuzat, însă, atunci când episodul a revenit pe micile ecrane, a constatat că producătorii nu au operat nicio modificare.

https://www.youtube.com/watch?v=7reOekAZcs4

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com