Confidenţialitate

Un elev al unui liceu din sectorul 6 a fost tăiat pe braț după un conflict cu alți tineri. Agresorii, prinși de polițiști | AUDIO

Încă un incident violent într-o școală din Capitală. Un elev a fost tăiat în zona antebrațului în urma unui conflict cu alți tineri. Totul s-a întâmplat la un liceu din sectorul 6.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Incidentul a avut loc în zona Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din sectorul 6 – în jurul orei 13:00.

Un elev, de 16 ani, susține că ar fi fost tăiat în zona mâinii cu un obiect ascuțit. Totul în urma unui conflict spontan cu alți patru tineri din afara unității de învățământ.

Agresorii ar fi fugit de la fața locului, dar au fost prinși ulterior de polițiști.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale elevului de 16 ani, ulterior a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Linie telefonică gratuită pentru raportatea și prevenirea cazurilor de violență împotriva copilului: 119

Pentru a sesiza cazurile de abuz, neglijare și exploatare a copilului sau dacă sunteți martorul unei agresiuni împotriva unui minor, puteți apela gratuit numărul unic național – 119.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Brașov: Percheziții DIICOT la două stâne din județ, într-un dosar de trafic de minori. Suspecții, acuzați că au obligat un copil să muncească și l-au ținut într-o cușcă