Elena Udrea asteapta in arestul Politiei Capitalei decizia Instantei Supreme privind cercetarea sa in libertate, in dosarul Microsoft

Avocatul ei, Marius Striblea nu este însă prea încrezător în șansele de reușită ale contestației depuse.

Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să decidă astăzi dacă Elena Udrea va fi eliberată sau va fi cercetată în continuare, în dosarul Microsoft, în stare de arest preventiv.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 11 februarie pentru 30 de zile.

Este suspectată de trafic de influență, inclusiv că ar fi pretins și primit 500.000 de euro de la Dinu Pescariu. (AUDIO)

Între timp, procurorii DNA au depus la Camera Deputaților o nouă solicitare pentru încuviințarea arestării preventive a Elenei Udrea, acuzată de 3 noi fapte de luare de mită.

Elena Udrea nu a stabilit deocamdată daca va merge mâine, la comisia juridică din Camera deputaților să își spună punctul de vedere. (AUDIO)

Procurorii DNA spun că Elena Udrea ar fi primit mită de la mai mai multe firme care doreau să încheie contracte cu ministerul Turismului. Într-unul din cazuri, ministrul Dezvoltării și Turismului, ar fi primit, prin intermediul unui secretar din minister, 900 de mii de euro.