Elena Gheorghe și-a lansat cel mai recent single – „Autograf” – VIDEO

„Totul devine de poveste într-o zi pe care nu o uităm niciodată: cea în care ne îndrăgostim”, este mesajul celui mai recent single al Elenei Gheorghe, „Autograf”.

„Știți momentul în care ești si-gu-ră că ți-ai găsit prințul, în care totul în jur e roz și ești convinsă că totul e de basm? Eh, despre asta e vorba în ‘Autograf’, în povestea vizuală pe care am lansat-o odată cu piesa semnată de Laurențiu Duță. În momentul în care ne îndrăgostim, TOATE suntem prințese, ne vine să cântăm pe stradă – da, ca nebunele – și orice scenariu e posibil, nu?”, spune Elena.

Pentru videoclipul „Autograf”, unde protagoniste sunt Scufița Roșie, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Jasmine și Ariel, Elena s-a jucat cu o imagine care evocă stilul, gesturile și șarmul prințeselor din cele mai cunoscute povești ale lumii, iar totul este inspirat chiar de către fanii artistei.

Două zile de filmare, șase stilismuri complete pentru Elena (costume, make-up, hair-style), 60 de dansatori, 4 rutine coregrafice – este brief-ul unui foarte scurt metraj, „Autograf”, care amintește de musical-urile de Broadway.

„A fost o super-provocare de producție, pentru că ne-am dorit o poveste vizuală care să evoce un musical, cu toată bogăția de decoruri, de costume, figurație și coregrafie. ‘Autograf’ este despre iubire, despre magia ‘îndrăgostelii’, despre ‘clipele tuturor posibilităților’ și merită o construcție vizuală pe măsură”, adaugă Elena.

O producție Cat Music, piesa „Autograf” este o nouă colaborare a Elenei cu compozitorul și producătorul muzical Laurențiu Duță.