Confidenţialitate

Egipt, noua destinație vedetă a anului. Alin Burcea, Paralela 45: “Sunt hoteluri foarte, foarte bune. La jumătate de preț față de Antalya” – VIDEO

Fondatorul agenției Paralela 45, Alin Burcea, spune că observă o creștere accelerată pentru Egipt, iar prețurile sunt accesibile, în timp ce serviciile depășeșsc așteptările turiștilor români. Precipitațiile sunt scăzute și cad îndeosebi în timpul iernii, iar temperaturile trec de 20 de grade încă de la începutul primăverii, ceea ce face ca sezonul turistic să fie unul prelungit.

Egiptul este locul unde vă puteți relaxa la soare, răsfăța în resorturi, dar și unde puteți porni pe urmele faraonilor. Totuși nu le puteți face pe toate în același sejur, după cum explică Alin Burcea, care precizează că partea istorică ce poate fi vizitată depinde de stațiunea unde alegeți să vă cazați, astfel încât să nu vă petreceți vacanța doar pe drumuri.

Într-un interviu cu Toader Păun, Alin Burcea vorbește despre destinațiile spre care românii își îndreaptă atenția în 2019, dar și despre creșterea spectaculoasă a cererii pentru litoralul românesc, susținută mai ales de tichetele de vacanță oferite bugetarilor.