Efectele pozitive ale ninsorilor: În stațiunea Straja se schiază excelent pe două pârtii

Ninsorile din ultimele zile vin și cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În stațiunea Straja, din județul Hunedoara, se schiază în condiții excelente pe două pârtii.

Pentru a atrage cât mai mulți turiști, administratorii pârtiilor anunță că oferă transport gratuit pe instalațiile de transport pentru cei care vin în weekend la schi.

Potrivit corespondentului Europa FM, Marius Mitrache, în stațiunea montană Straja, din Valea Jiului se schiază mai ceva ca la Crăciun, iar pârtiile au fost perfect amenajate.

Salvamontiștii spun că totul este pregătit, iar ninsoarea le-a mai făcut încă o bucurie celor care iubesc schiul ori celor care știu să se dea cu placa pe zăpadă.

George Resiga, șeful echipei Salvamont Straja, spune că la ora actuală stratul de zăpadă depășește 30 de cm pe zonă schiabilă, iar partiile Sf. Gheorghe și Constantinescu au fost bătătorite și sunt excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Cei care vor urca în Straja în acest weekend trebuie să știe că transportul cu telescaunul pentru schiori este gratuit, iar tarifele au fost mult diminuate față de cele practicate în sezon.

Pârtiile au fost amenajate în noaptea de joi, 20 aprilie, spre vineri, 21 aprilie. Sursă foto: Complex Montana.

 

 

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS