Eduard Novak vine în Clubul de Seară, la Europa FM – VIDEO

Ciclistul Eduard Novak vine joi în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, la Europa FM. Eduard Novak vine alături de Toader Păun pentru a-și spune povestea și pentru a ne inspira să ne urmăm visurile, indiferent de greutățile pe care viața ni le scoate în cale.

Eduard Novak, președintele Federației Române de Ciclism și singurul campion paralimpic român, este un model de ambiție și determinare. După mai bine de 6 săptămâni în care a fost în Ungaria, Spania, Belgia și Canada, Eduard Novak a revenit recent în țară.

Eduard Novak a obținut nu mai puțin de trei medalii la Campionatului Mondial de Paraciclism pe Velodrom (30 ianuarie – 2 februarie 2020), competiție ce a avut loc în Canada, la Milton. După bronzul cucerit în proba de un kilometru contratimp și argintul în proba de 4 km urmărire individuală, Novak a urcat pe poziția a treia la general la finalul competiției.

Iar acesta este doar începutul pentru 2020. În luna mai, urmează Campionatul Mondial de Paracycling pe Șosea de la Ostend, Belgia, iar apoi Jocurile Paralimpice de la Tokyo, în vară.

Eduard Novak își spune povestea în Clubul de Seară cu Toader Păun, în direct la Europa FM de la ora 19 și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS