Ediție Specială Știrile Europa FM: Datele EXIT POLL. Primele analize ale alegerilor parlamentare 2020 | VIDEO LIVE

De la această oră, Alice Iacobescu și Cătălin Striblea analizează alegerile parlamentare 2020, prezența la vot și oferă,la ora 21:00, primele date exit poll pentru alegerile parlamentare.

În direct, în Ediția Specială Știrile Europa FM ni se alătură, pentru primele comentarii și analize, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan, Vlad Petreanu, Sorin Ioniță dar și sociologul Vladimir Ionaș, Director Executiv la Grupul de Studii Socio Comportamentale AVANGARDE.

Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE şi Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS sunt acreditate duminică, de Biroul Electoral Central, să efectueze sondajele de opinie la ieşirea de la urne, primele date putând fi comunicate la închiderea secțiilor de vot, adică la ora 21:00. Aceste date vor fi prezentate și analizate și în Ediția Specială Știrile Europa FM, din această seară.

Urmărim împreună, în direct la Europa FM, reacțiile de la sediile partidelor și declarațiile liderilor politici, după închiderea secțiilor de vot în țară.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS