#EDIŢIE SPECIALĂ DRUM CU PRIORITATE: Europa FM o susţine pe Simona Halep!

Radu Constantinescu vă aşteaptă cu o ediţie specială a emisiunii ‘Drum cu Prioritate’, la Europa FM, începând cu ora 17:00, în care mai multe personalităţi îşi vor arăta susţinerea pentru sportiva română.

Emisiunea Drum cu Prioritate, realizată de Radu Constantinescu, îl va avea invitat pe gazetarul Cristian Tudor Popescu şi va aduce, în direct din Paris, corespondenţe de la Roland Garos, unde Simona Halep luptă azi pentru un loc în finală.

Pentru un loc în finală, Halep va juca împotriva sportivei germane Andrea Petkovici, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, care s-a calificat, miercuri, în semifinale, după ce a învins-o, tot cu scorul de 6-2, 6-2, pe italianca Sara Errani, a zecea favorită a competiţiei şi locul 11 WTA.

Halep şi Petkovici s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, scorul fiind de 2-1 în favoarea româncei, care a câştigat ambele partide disputate în 2013, una dintre ele în finala turneului de la Nurnberg (scor 6-3, 6-3). Victoria sportivei din Germania datează din 2009.

Antrenoarea Simonei Halep în echipa Romaniei de Fed Cup, Alina Tecsor, a vorbit la Europa FM despre atuurile Simonei în această confruntare. Click aici pentru a asculta interviul

Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a înregistrat, miercuri, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Grand Slam, calificându-se în semifinale la Roland Garros, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, numărul 28 WTA şi cap de serie 27.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 780 de puncte WTA şi 412.500 de euro.

În cealaltă semifinală se vor întâlni rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul 7, şi canadianca Eugenie Bouchard, a 18-a favorită a competiţiei.

Cele mai importante momente ale ediţiei speciale vor putea fi reascultate şi pe siteul europafm.ro.