Ediţie specială Deşteptarea de 1Decembrie – Ziua Naţională a României

Vlad Petreanu şi George Zafiu pregătesc un program special Deşteptarea, luni, 1 decembrie, începând cu ora 7, emisiune în care îi vor sărbători pe români alături de români autentici.

Europa FM pregăteşte un program special dedicat Zilei Naţionale a României începând chiar din acest weekend. Sub titlul ‘RomânEŞTI la Europa FM’, Europa FM a pregătit cele mai bune piese româneşti, poveştile românilor remarcabili, multe concursuri, recitaluri live în studiourile Europa FM, dar şi un tur de forţă al întregii echipe care vă va arăta în următoarele zile România frumoasă.

Luni, în emisiunea Deşteptarea, Vlad Petreanu şi George Zafiu vă aşteaptă cu o nouă rubrică, ‘Bătălia Vedetelor’, dar şi cu o ediţie care îmbracă haine de sărbătoare şi în care îi veţi putea asculta cântând live pe Voltaj, Andra şi Loredana, fiecare artist pregătind piese speciale pentru o zi specială – Ziua Naţională a României!

Recitalurile Voltaj, Andra şi Loredana vor putea fi urmărite şi video imediat dupa terminarea emisiunii Deşteptarea de luni.

Tot de 1 Decembrie, Vlad Petreanu şi George Zafiu pregătesc şi o veste bună pentru fanii fenomenului Garajul Europa FM.

De Ziua Naţională a României, RomânEŞTI la Europa FM!