Confidenţialitate

Ediție Specială Clubul de Weekend, cu Gáspár György și Toader Păun: Revenirea treptată la viața socială după izolare și distanțare

De la ora 19, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, discutăm despre revenirea treptată la viața socială după izolare și distanțare.

O nouă Ediție Specială Clubul de Weekend, cu Gáspár György și Toader Păun, vă oferă ocazia de a găsi răspunsuri la întrebările și frământările legate de această perioadă de izolare dictată ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Vineri, seara este rezervată la Europa FM discuțiilor deschise despre temerile cu care ne confuntăm în această perioadă și mai ales modul în care le putem depăși.

De la ora 19, Gáspár György vă răspunde întrebărilor și căuta soluții la temerile din această perioadă. Încercăm alături de psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György și Toader Păun să aflăm cum ne putem pregăti și adapta pentru revenire treptată la viața socială după izolare și distanțare.

Vă puteți înscrie cu un mesaj în care să descrieți teama/problema avută la numărul de WhatsApp 0728.111.222 sau puteți lua parte la discuții cu ajutorul comentariilor scrise direct în trasmisiunea live de pe pagina de Facebook Radio Europa FM.