Confidenţialitate

Ediție Specială Clubul de Weekend, cu Gáspár György și Toader Păun: Ce putem face pentru a nu fi copleșiți de depresie cât #StamAcasa, dar mai ales după

Există un orizont de așteptare privind relaxarea restricțiilor de circulație, în România, fixat pentru 15 mai. Până atunci însă, tot mai mulți români se plâng de stări care trăit cu gândul la semnele unei depresii. Ce putem face pentru a nu fi copleșiți de depresie cât #StamAcasa, dar mai ales după – aceasta este întrebarea de la care pornim azi Ediția Specială Clubul de Weekend, cu Gáspár György și Toader Păun.

Care sunt cauzele acestei depresii? Ce pierderi am suferit noi în această izolare și distanțare socială? Ce putem face pentru a nu fi copleșiți de depresie, ce strategii ne recomandă știința?
În această perioadă ne-am străduit să facem schimbări – să fim atenți la ce mâncăm, la cum vorbim cu cei dragi nouă, să ne dezvoltăm – dar nu mereu ne-a ieșit, ce facem cu momentele de eșec? Cu greșelile noastre? Cum le putem accepta pentru ca acestea să nu crească și mai mult nivelul de stres? Cum resimt copiii stresul și anxietate? Ce simptomatologie pot să observe părinții?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care căutăm împreună răspunsuri, vineri, de la ora 19:00, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Vineri, seara este rezervată la Europa FM discuțiilor deschise despre temerile cu care ne confuntăm în această perioadă și mai ales modul în care le putem depăși.

De la ora 19, Gáspár György vă răspunde întrebărilor și căuta soluții la temerile din această perioadă. Încercăm alături de psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György și Toader Păun să aflăm ce putem face pentru a nu fi copleșiți de depresie cât #StamAcasa, dar mai ales după.

Vă puteți înscrie cu un mesaj în care să descrieți teama/problema avută la numărul de WhatsApp 0728.111.222 sau puteți lua parte la discuții cu ajutorul comentariilor scrise direct în trasmisiunea live de pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

X