Confidenţialitate

Ediția italiană a revistei Vogue le aduce un omagiu cadrelor medicale

Pentru prima dată în istoria revistei Vogue, ediţia italiană are o copertă complet albă, un omagiu adus cadrelor medicale aflate în prima linie de luptă cu noul coronavirus.

“Albul înseamnă, în primul rând şi cel mai important, respect. Albul înseamnă renaştere, lumină după întuneric, suma tuturor culorilor. Albul este uniforma celor care au salvat vieţi, riscându-le pe ale lor. Este timp şi spaţiu de gândire. Şi pentru a sta în tăcere. Albul este pentru oamenii care umplu acest timp şi spaţiu cu idei, gânduri, versuri, muzică şi bunătate faţă de alţii”, a spus redactorul-şef Emanuele Farneti.

“Şi, mai presus de toate, albul nu înseamnă predare. Este o pagină albă care trebuie umplută, fontispiciu pentru o nouă poveste”, a aduugat acesta.

Abordând actuala stare de urgenţă din Peninsulă, care afectează industria modei, principalul subiect al numărului, care va fi lansat la 10 aprilie, reunște în paginile sale personalităţi din domeniu, care s-au fotogafiat în propriile locuințe, cu familiile şi prietenii conectaţi online.