Ed Sheeran renunţă la reţelele de socializare

Cântăreţul Ed Sheeran a anunţat că va renunţa la reţelele de socializare pentru a putea călători, deşi este unul dintre artiştii cei mai monitorizaţi din Marea Britanie, având 16 milioane “followers” pe Twitter şi 5,5 milioane de “subscribers” pe Instagram.

Ed Sheeran a hotărât să ia o pauză de la viața publică, pentru a se putea bucura din nou de micile bucurii ale vieţii. Artistul britanic a anunţat pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram că va renunța la orice mijloc de comunicare online pentru a călători.

„Renunţ pentru o vreme la telefonul mobil, e-mail și toate mijloacele de comunicare online. Am trecut prin experiențe extraordinare în ultimii 5 ani, dar în final am constatat că am ajuns să-mi văd viața printr-un ecran, așa încât am hotărât că profit de faptul că nu trebuie să fiu undeva sau să fac ceva anume în perioada următoare pentru a călători și a vedea tot ceea ce am ratat până acum.”

În acelaşi mesaj, artistul s-a adresat familiei şi prietenilor cărora le-a cerut să-l înţeleagă, dar şi fanilor, pe care a încercat să-i liniştească transmiţându-le că este vorba doar de o pauză şi nu de sfârşitul carierei.

„Cel de-al treilea album e în lucru și este cel mai bun material pe care l-am făcut până acum. Ne vedem toamna viitoare, vă mulțumesc pentru faptul că sunteți grozavi.” a mărturisit Ed Sheeran în mesajul postat pe reţelele de socializare.