Ed Sheeran a surprins un cuplu norocos în ziua nunții

Un cuplu norocos din Australia a avut parte de o nuntă de vis și de un cântăreț surpriză: Ed Sheeran a cântat o versiune acustică a hitului ‘Thinking Out Loud’.

Un post de radio din Sydney, Australia, a uimit un cuplu norocos oferindu-le o nuntă de vis alături de un cântăreț surpriză: Ed Sheeran.

Cei doi însurăței, Kya și Matt Debono, au ales hitul ‘Thinking Out Loud‘ drept cântecul lor preferat, iar gazdele postului de radio au vrut ca primul lor dans de nuntă să fie și mai memorabil cu puțin ajutor de la artistul pop, scrie Entertainment Weekly.

Ed Sheeran și-a făcut apariția în mijlocul nuntașilor pentru a interpreta o versiune acustică a hitului său din 2014, iar cei doi au fost în mod evident șocați să-l vadă pe celebrul cântăreț britanic intrând pe ușă. Interpretarea a fost emoționantă, dansul mirilor a fost cu adevărat unul memorabil, iar Ed Sheeran a postat chiar pe Instagram o fotografie cu el și cu cei doi proaspăt căsătoriți. Potrivit lui Sheeran, cântărețul e de acum disponibil pentru ‘nunți, zile de naștere și bar mitzvah’.

Ed Sheeran este și liderul Europa Top Hit cu melodia ‘Thinking Out Loud’. Fiți alături de Adi Luca în fiecare sâmbătă de la 16:00 la 18:00 pentru a asculta melodiile cele mai votate de către publicul Europa FM.