Confidenţialitate

Eclipsa de soare, marcată de Bonnie Tyler cu ”Total Eclipse of the Heart”

Bonnie Tyler, acum în vârstă de 66 de ani, va interpreta hitul ”Total Eclipse of the Heart” pe nava de croazieră Oasis of the Seas, chiar înainte să înceapă eclipsa.

“Prima doamnă a rock-ului va interpreta piesa alături de trupa DNCE în cadrul unei concert”, au anunțat administratorii Oasis of the Seas.

Bonnie Tyler e prima artistă din istorie care a intrat în clasamentul celor mai bune piese din Marea Britanie direct pe primul loc. S-a întâmplat cu “Total eclipse of the heart”. Lansat în 1983, ”Total Eclipse of the Heart” a devenit hitul cel mai cunoscut din cariera cântăreței Bonnie Tyler, ocupând locul 1 în mai multe țări. În Marea Britanie, a fost al cincilea cel mai bine vândut single al anului 1983. Bonnie Tyler este primul și singurul artist galez care a atins primul loc în topul Billboard Hot 100.

Luni, pentru prima dată în 99 de ani, o eclipsă solară totală va traversa SUA.

Eclipsa totală de soare de luni

Luni, 21 august, Luna va trece între Soare şi Terra, producând o umbră cu o lăţime de aproximativ 110 kilometri, care se va deplasa din Oregon, în nord-vestul extrem, la mijlocul dimineţii, până în Carolina de Sud, pe cealaltă coastă a ţării, în cursul după-amiezii, traversând astfel 14 state americane într-un interval de aproximativ două ore.

Americanii se vor afla astfel într-un întuneric total în mijlocul zilei, timp de peste două minute, şi vor putea să vadă stele şi planete pe cer, dar şi coroana Soarelui, care, în mod normal, este invizibilă cu ochiul liber.

Aproximativ 12 milioane de americani locuiesc în interiorul acestei bande înguste.